Τo 1ο ΕΚ Αλμυρού υπέβαλλε αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων του προγράμματος Erasmus+, με κωδικό αριθμό 2020-1-EL01-KA102-077724, η οποία εντάχθηκε λόγω μη επαρκούς χρηματοδότησης στον κατάλογο επιλαχόντων σχεδίων.

 

Οι Εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΚ Αλμυρού, κατά τη σχολική χρονιά 2020-21, συμμετείχαν σε επιμορφώσεις , που διοργανώθηκαν με το συνεργαζόμενο 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού, οι οποίες υλοποιήθηκαν από τους ακόλουθους φορείς:

  • Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας

  • Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  • Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Ι.Τ.Υ.Ε.- “Διόφαντος”

 Οι επιμορφώσεις πραγματοποιήθηκαν εξ αποστάσεως, λόγω της “πανδημίας”, σε ασύγχρονη και σύγχρονη μορφή, και αφορούσαν στο θεσμό της Μαθητείας, του Σχολικού Συμβούλου, στη διαχείριση του Covid-19,  τις Τ.Π.Ε., στις ψηφιακές δεξιότητες και στο περιβάλλον. 

 

Διεύθυνση:
Οπλαρχηγού Βελέντζα
Αλμυρός, ΤΚ 37100

Ώρες:
Δευτέρα ως Παρασκευή: 8:00πμ -2:00μμ

 

 

Τηλέφωνο: 2422022460 - 2422025606

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Η κα Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη με μεγάλη χαρά ξενάγησε στο χώρο της τις μαθήτριες, τις ενημέρωσε για τα μηχανήματα αισθητικής προσώπου και σώματος που διαθέτει και τις θεραπείες που εφαρμόζονται στο κέντρο Αισθητικής, που λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια στην πόλη του Αλμυρού.

Με έναυσμα την προσωπική της επιλογή ως μαθήτρια και στην συνέχεια την επαγγελματική της διαδρομή στο χώρο της Αισθητικής τέχνης, τόνισε την σημασία απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων για μια ικανοποιητική επαγγελματική πορεία.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Κοτζαπαναγιώτη για το χρόνο που μας διέθεσε και την επίδειξη σε μοντέλο της μεθόδου ριζικής αποτρίχωσης προσώπου.

Οι εκπαιδευτικοί Αναγνώστου Βάσω, Αλαφροπάτη Ιωάννα